Overnachting + NS treinretour
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel in het hart van het bruisende Rotterdam incl. ontbijt + NS treinretour

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
88,-
totaal: 187,44 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 21 aankomstdagen beschikbaar!
2-, 3- of 4-daags verblijf in een modern 4*-hotel in het levendige centrum van Rotterdam incl. ontbijt + NS treinretour

Kom genieten bij het 4*-Postillion Hotel Rotterdam, jouw ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijk uitje in deze bruisende stad! Gelegen in het hart van Rotterdam, biedt ons moderne hotel je alle comfort voor een onvergetelijk verblijf. Omdat je met de trein reist begint jouw Rotterdamse avontuur al meteen bij het futuristische Centraal Station. Geniet van een bezoek aan de iconische Markthal, waar je smaakpapillen kunt verwennen met culinaire hoogstandjes en lokale lekkernijen. Laat je vervolgens betoveren door de indrukwekkende architectuur van de stad, zoals de beroemde Kubuswoningen en de majestueuze Erasmusbrug. Voor kunstliefhebbers is een bezoek aan Museum Boijmans Van Beuningen een absolute must. Sluit je dag af met een ontspannen wandeling langs de Maas, terwijl je de skyline bewondert, of ontdek de trendy wijk Katendrecht met zijn hippe cafés en restaurants. Na een dag vol ontdekkingen kun je heerlijk ontspannen in het hotel, genieten van een drankje in de gezellige bar of dineren in het stijlvolle restaurant.

Overnachting + NS treinretour
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Geniet in een 4*-hotel in het hart van het bruisende Rotterdam incl. ontbijt + NS treinretour

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Incl. NS treinretour
  • De metro stopt voor de deur van het hotel
  • Het hotel ligt in het centrum van Rotterdam aan de Coolsingel
  • Winkelcentrum de Koopgoot direct om de hoek
  • Gratis toegang tot Vondelgym Rotterdam tijdens jouw verblijf (2 uur)
  • Reis op een duurzame manier per trein
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een vaartocht met de watertaxi!
Voorwaarden
  • Je kunt elke dag reizen tijdens de daluren: van maandag t/m vrijdag voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag.

  • Je kunt deze aanbieding niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen, of inwisselen voor geld.

  • Je ontvangt treinkaartjes voor de heen- en terugreis los van elkaar in de mail. De treinkaartjes zijn gekoppeld aan de datum van de overnachting en kunnen niet worden gewijzigd.

  • Je kunt reizen met alle treinen in Nederland, behalve met Nightjet en Eurostar. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf apart een toeslag.

  • De toeristenbelasting betaal je in het hotel.

  • Je kunt deze deal niet kosteloos annuleren.

  • Een reis- en/of annuleringsverzekering is niet inbegrepen in de prijs van het arrangement. Je kunt bij ons geen reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

  • Aanvullende voorwaarden van NS:
    ARV-NS, AV-NSInt, NS-LV, NS-E-Ticket.

Voorbereid op reis
Een goed voorbereide treinreis is fijn voor jezelf en je medereizigers. Tip: plan je reis in de NS-app, bekijk meteen de verwachte drukte, en stel in dat je meldingen wilt ontvangen over je geplande rit. Handig, want zo weet je door pushberichten meteen of je trein drukker dan verwacht is, van een ander perron vertrekt, vertraging heeft, of uitvalt.

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Meent 110,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Meent 110, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bij het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam ligt de stad werkelijk waar aan je voeten. Vanuit het hotel heb je door hoge ramen een prachtig uitzicht over één van de leukste winkelstraten van Rotterdam: De Meent. Bij dit hotel geniet je van moderne kamers, snelle Wi-Fi en een een ontspannen verblijf. Begin je dag met een heerlijk ontbijt in het gezellige restaurant, waar lokale en internationale gerechten op je wachten. Gelegen in het iconische WTC-gebouw, ben je dicht bij de beste bezienswaardigheden en winkels van Rotterdam!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Kijk-kubus museumwoning

Musea
Overblaak 70

Je kent ze vast: de gekke kubuswoningen in Rotterdam. In deze speciaal ingerichte kubuswoningen krijg je als bezoeker een indruk hoe het is om hier te wonen.

Oude Haven Rotterdam

Bezienswaardigheden, Cultuur
Geldersekade

Deze haven stamt uit de 14e eeuw en is de oude haven van de stad. In de Oude Haven liggen veel historische schepen van het Havenmuseum in Rotterdam afgemeerd.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per nacht (max. 1 per kamer)

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten zijn inclusief voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro